skalmannytt.blogg.se

Malin Karlman 18 år Småland Kontakt: [email protected] Instagram: @skalmanmalin & @utrotamobbning.nu

VECKANS INTERVJU 2016-07-03

Publicerad 2016-07-04 09:10:27 i Allmänt,

" Fyfan för dig som helt skamlöst
våldtar en tjej i publikhavet.
Du förtjänar att brinna i helvetet.
Skriver Zara Larsson. "
 
Bråvallafestivalen är det fler och fler som kommer till. Många populära artister kommer dit. Man är där för att ha kul, inte för att bli våldtagen!
Vid 22.30-tiden på torsdagskvällen anmälde en kvinna i 20-årsåldern att hon blivit utsatt för en våldtäkt inne på Bråvallafestivalens område. Våldtäkten ska ha inträffat i publikhavet, framför scenen, under Zara Larssons konsert. Polisens säger att det rör sig om en fullbordad våldtäkt.
 
Våldtogs i publikhavet
Det är helt sjukt! Jag finner inga ord. Hur kan män göra så, jävla svin är vad de är! Att man inte ens kan ha kul någonstans längre.
 
Fullbordad våldtäkt
Var det inte en jävel som märkte av att hon blir våldtagen? På riktigt, eller stog de och titta på? Eller skriker hon inte, gör hon inget motstånd? Någon måste väll ha märkt det.
 
"Gå inte ensam hem"
Det hör ,an ju från vänner och föräldrar att man inte ska gå hem själv på kvällarna, det är ingen som säger att man inte får gå på festivaler. För mitt i publikhavet kan man bli våldtagen! Det är sista gången jag går på festival kan jag ju säga.
 
Drar alla öven en kant
Zara Larsson är tuff, osv. Står för det hon skriver. Ja, hon drar alla killar över samma kant. Varför dra oskyldiga, snälla, omtänksamma män över den kanten också?
Det Jockiboi skrev på Facebook är helt sant.
 
Tack anonym för dina ord!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela